Sponsor

Hej företagare eller privatperson!

Sommarkul.nu är en ideell sökmotor för sommarlovsaktiviteter i Gästrikland. Idén uppstod då Gävle Kommun drog in sommarlovsbroschyren som delades ut tidigare och ersatte den av en digital variant som inte var så lätt att hitta i,

Vill du hjälpa till att hålla denna sida vid liv så kan du bli sponsor!

En sponsor kan bidra med ersättning för det tekniska för att driva denna sida, men även sponsra med fribiljetter samt betala för aktiviteter som kostar. Dessa fribiljetter delas sedan ut dels till barn som inte har råd i normala fall, samt även via tävlingar för att väcka intresse för sidan.

Det kostar även att hålla sidan igång med licenser, datatrafik, webbhotell och framförallt en hel del fritid. Så även ersättning i form av pengar är uppskattat.

 

Kontakta mig hur du kan hjälpa till. Det finns tre nivåer på sponsorupplägg.

Bronssponsor
Du skänker ett frivilligt antal biljetter som vi kan dela ut till besökare på vår sida. Det kan dels vara till barn som inte har råd att göra en aktivitet, dels via tävling för att locka besökare till vår sida. Ditt företagsnamn nämns endast i samband med varje utdelning av biljetter.

Silversponsor
Detta alternativ innebär att du ger en valfri ersättning (minst 500 kr) till mig som privatperson. För detta får du ditt namn eller företagslogga samt länk till din hemsida längst ner på sommarkul.nu. Max 20 silversponsorer per år tas emot. Ersättningen går till webbhotell, datatrafik och övriga utlägg för denna sida.
Som silversponsor får man givetvis även också skänka fribiljetter och annat som kan användas för våra besökare.

Guldsponsor
Du kan också gå in som en huvudsponsor. Då lägger jag ut företagets namn som guldsponsor högst upp på sidan. Max ett företag per år kan bli guldsponsor.

Kontakta mig med ett förslag på upplägg!

Ersättningen deklareras sedan i min årliga inkomstdeklaration. Jag förbehåller mig även att kunna tacka nej till sponsorer som inte faller inom min värdegrund.

Henrik Rossini

 

Vill du bli sponsor?

Vilken typ av sponsor vill du bli?

7 + 4 =