Vildmarksläger i Smörnäs (långa lägret)

När

6 augusti - 10 augusti    
Hela dagen

Var

Smörnäs
Oslättforsvägen 291, Gävle, 80598

Event Type

Information långa lägret 10-16 år

Detta är lägret för dig mellan 10-16 år, du kanske har varit ute en del i naturen och/eller vill lära dig mer om friluftslivet. Möjligheterna är många och vi anpassar aktiviteterna efter dina kunskaper och erfarenheter. Att laga din egen mat på stormkök kommer du får göra, likaså använda din kniv på ett säkert sätt. Vi bygger vindskydd och trefot, kanske en och annan knop kommer du kunna när du åker hem igen. Om kvällarna grillar vi pinnbröd och leker lekar runt lägerelden. Sedan packar vi ihop tälten och lämnar lägergården för att bege oss ut på en hajk för en natt eller två. Då ger vi oss ut på äventyr i kanoter och paddlar över sjöar och genom forsar. Ta med dina kompisar eller träffa dem här!

Varmt välkomna på vildmarksläger i Smörnäs, häng med och upptäck vad naturen har att erbjuda och få ett minne för livet!

Datum: Tisdag 6/8 – lördag 10/8
Kostnad för lägret är 1200 kr

Barnet måste vara medlem i friluftsfrämjandet för att kunna delta i lägret. Detta för att försäkringar ska gälla. Du blir medlem på http://friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/

Det är mycket noga att en korrekt e-postadress finns i systemet då all information enbart kommer att skickas på mail.

Utrustningslista och detaljerad information kommer närmare lägerstart. Betalningen sker i samband med anmälan.

Sista anmälningsdag är 31.a Juli. Om avbokning av platsen sker senast 30 dagar innan lägerstart återfås hela avgiften. Sker avbokning inom 30 dagar innan lägerstart tar vi ut en avgift på 300kr.

Då vi i förväg inte kan veta om antalet deltagare på varje läger blir tillräckligt många reserverar vi oss för att lägret kan komma att ställas in. Om ett läger ställs in återfår alla deltagare hela avgiften.

Har du några funderingar så tveka inte att kontakta oss;

Ingela Westerlund – ingelawes@hotmail.com för frågor om lägret

Tobias Rosén – tobias@ollivergarden.se för frågor om anmälan

Läs mer och boka senast 31/7 här