Kulturskolan tältar i Boulognerskogen

När

5 juni    
18:00 - 19:00

Event Type

– Tältet är en spännande och annorlunda scen för publik som medverkande elever. Den sätter Boulognerskogen och Kulturskolan på kartan. Tältveckan är en fin möjlighet för Kulturskolans elever att visa upp sig för Gävleborna, säger Joakim Lindblad, enhetschef Kulturskolan i Gävle kommun.

Alla föreställningar börjar kl 18 och är gratis. Cirkustältet står i Boulognerskogen. Tältveckan i år har tre teman. Den 3 juni är temat jorden runt, den 4 juni media och 5 juni ABBA. Det blir varierad musik med allt från klassisk till pop och rock. Publiken kan medverka i ett quiz på ABBA-föreställningen.

Tältveckan innehåller elevföreställningar där besökaren tar del av Kulturskolans olika verksamheter som dans, teater, foto, cello, violin, viola, piano, mallet, sång, kör, trumpet, saxofon, horn, trombon, trummor, bas och gitarr.

– Tältveckan är ett av vårterminens sista och viktigaste händelser på Kulturskolan. Tältveckan har allt mer blivit synonymt med Kulturskolan för många Gävlebor som annars inte tar del av verksamheten, säger Joakim Lindblad

Läs mer här